Dialyse centrum - rustgevende omgeving

Dialyse centrum Ravenstein

Dialyseren in Ravenstein staat voor dialyseren in een comfortabele, huiselijke omgeving gecombineerd met deskundige zorg. Tijdens de dialyse kunt u doen waar u op dat moment behoefte aan heeft. Zo kunt u gebruik maken van het internet of uw favoriete tv-programma bekijken. Elke dialyseplaats heeft zijn eigen voorziening. Heeft u daarnaast behoefte aan wat rust? Geniet dan van de mooie omgeving van ons dialyse centrum. Bij ons bent u in goede handen!

Kwaliteit

Binnen ons dialyse centrum staat de kwaliteit van de zorg voorop. Dialyse centrum Ravenstein is een gecertificeerd centrum met een hoge patiënttevredenheid. Onze missie is om excellente zorg te verlenen. Dit betekent dat wij werken met de modernste apparatuur en dat wij onze processen in protocollen hebben vastgelegd. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse federatie van Nefrologie.
We willen uw dialyse zo aangenaam mogelijk laten verlopen; weg uit de medische omgeving van het ziekenhuis. Dit vormt de reden dat wij hebben gezorgd voor voldoende ontspanningsmogelijkheden.

ExpertiseExpertise

Bij ons werken ervaren artsen die hun sporen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of ziekenhuis Bernhoven ruimschoots hebben verdiend. De dialyseverpleegkundigen en ander personeel zijn speciaal getraind om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt vertrouwen op de expertise van onze medewerkers. In ons dialyse centrum hebben we twaalf dialyseplaatsen.

Naast de dialyseplekken hebben we in ons centrum aparte kamers waar u een persoonlijk gesprek kunt hebben met uw arts. Ook kunt u daar rustig met een diëtiste of een maatschappelijk werker praten.

Uw algemene gezondheid moet dusdanig zijn dat het verantwoord is om de dialyse te laten plaatsvinden. De nefroloog zal dit voor aanvang van dialyse beoordelen en met u bespreken.

Contact

Heeft u nog vragen over ons dialyse centrum of wilt u een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

ZKN Keurmerk