Bep Princen

Bep Princen
Functie Maatschappelijk werker
Specialisatie Medisch maatschappelijk werk
Opleiding HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening

Post- HBO Systeem therapeutisch medewerker.

Lidmaatschap verenigingen NVMW : Nederlandse Vereniging Maatschappelijk Werk

VMWN : Vereniging Maatschappelijk Werk Nefrologie ; lid van bestuur cq penningmeester

Bep Princen is de maatschappelijk werker, die aangesloten is bij Dialysecentrum Ravenstein. Indien u een afspraak wilt maken met haar kunt u dit bij de verpleegkundige aangeven of direct contact met haar opnemen via ziekenhuis Bernhoven waar zij ook werkzaam is.

Mijn hele leven ben ik al werkzaam in de gezondheidszorg. Ooit gestart als doktersassistente op de polikliniek interne geneeskunde, totdat ik een aantal jaren hoofd polikliniek reumatologie ben geweest. Daarna heb ik het roer omgegooid om meer op het individuele niveau met mensen aan de slag te gaan.

In 2002 gestart op oncologie, daarna kinderafdeling/ obstetrie en interne geneeskunde. Mijn ervaring is dat werken met chronisch zieke mensen intensief kan zijn, maar ook een band schept wat veel voldoening van je werk oplevert. Vanaf 2006 ben ik werkzaam als medisch maatschappelijk werker verbonden aan een dialysecentrum. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in het dialysecentrum van Ziekenhuis Bernhoven in Veghel en sinds Oktober 2011 werk ik tevens een aantal uren voor Dialysecentrum Ravenstein.

Het werken in een dialysecentrum met andere disciplines maakt dat je samen staat voor de allerbeste zorg voor dialysepatiënten.