Patiënttevredenheidsonderzoek 2012

In het voorjaar van 2012 zijn de laatste enquêtes teruggekomen van het patiënttevredenheidsonderzoek van Dialysecentrum Ravenstein. De respons op deze enquete was 76%.

De artsen zijn beoordeeld op 12 onderwerpen ( o.a. aandacht, uitleg, beschikbare tijd ). Als totaalcijfer kregen de artsen een 9,2.

De verpleegkundigen, diëtisten, maatschappelijk werkster en afdelingsassistente werden op 16 onderwerpen beoordeeld. Tevens werd het centrum door de patiënten beoordeeld op 24 onderwerpen ( o.a. voorzieningen, privacy, informatie ). De kwaliteit van voeding en warme dranken werden door de respondanten respectievelijk beoordeeld met een 8,4 en 8,7. Als totaalcijfer kreeg Dialysecentrum Ravenstein een 9,6.

Een geweldig mooi resultaat. Wij zullen onze uiterste best doen om de tevredenheid op dit niveau te houden. Tevens kwamen een aantal zaken naar voren, die wij het komende jaar zullen verbeteren. Wij hopen zo de zorg in Dialysecentrum Ravenstein op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen blijven geven.

 

Comments are closed.