Vakantiedialyse

Het is voor een dialysepatiënt niet gemakkelijk om op vakantie te gaan. Veel patiënten zeggen: ‘Het is pas echt vakantie, als de dialyse goed geregeld is’. En daar hebben we naar geluisterd. Met ons team staan wij klaar om u te helpen bij uw vakantiedialyse. In dialysecentrum Ravenstein hebben we voldoende vakantiedialyse plekken beschikbaar.

Het dialysecentrum ligt in Noord-Brabant in het vestingstadje Ravenstein aan de Maas, het is dan ook ideaal gesitueerd voor dialysepatiënten die op vakantie gaan in Brabant of Gelderland. Het dialyse centrum ligt dicht in de buurt van Den Bosch en Nijmegen. Beide zijn kleurrijke steden met veel historische gebouwen en bijzondere winkels.  De omgeving van dialyse centrum Ravenstein heeft een mooie natuur, waar veel recreatiemogelijkheden worden aangeboden. In deze omgeving zijn ook meerdere zeer goede accommodaties beschikbaar waar u kunt overnachten: campings, bed & breakfast en hotels.

Als uw dialysecentrum de medische en verpleegkundige informatie opstuurt, dan regelen wij uw vakantiedialyse in Ravenstein.  Op deze manier heeft u de mogelijkheid om er eens helemaal uit zijn. Onder aan deze pagina staan verschillende tips en websites om u voor te bereiden op uw verblijf.

Dialyseren op vakantie: de voordelen

Dialysecentrum Ravenstein is al geruime tijd gespecialiseerd in vakantiedialyse voor vakantiegangers in de regio Noord Brabant en Gelderland. Graag zetten wij voor u de voordelen van een vakantiedialyse in Dialysecentrum Ravenstein op een rij:

  • Goede campings en hotels in de buurt;
  • Een schitterende omgeving met veel recreatie mogelijkheden;
  • Historische steden met een mooi centrum in de regio;
  • Wij voeren de vakantiedialyse uit met de meest geavanceerde apparatuur; met hoog opgeleid, gediplomeerd personeel;
  • Dialysecentrum Ravenstein beschikt over diverse kwaliteits- en veiligheidskeurmerken waardoor u gegarandeerd bent van de beste zorg.

Wij willen uw komst naar het centrum goed voorbereiden. Daarom vragen we u om 2  weken van tevoren met ons contact op te nemen. De nefroloog en de verpleegkundige nemen samen uw gegevens door en zorgen dat alles klaar staat als u arriveert. Ook wanneer u algemene vragen heeft, staan we u graag te woord.

Wat we bieden

Terwijl u heerlijk op vakantie bent, bieden wij u een professionele dialyse behandeling in een comfortabele, huiselijke sfeer. DCR’s twaalf dialyse stations zijn uitgerust met de nieuwste technologie. We werken met de dialysemachine Fresenius 5008, die gebruikt wordt voor hemodialyse en hemodiafiltratie behandelingen. Het water wordt gefilterd en gezuiverd door een AquA DUO HT waterinstallatie, die garant staat voor een excellente waterkwaliteit. Wij hebben contracten met bijna alle verzekeraars van Nederland. De financiële afhandeling van de dialysebehandelingen is daarom makkelijk geregeld. Het is onze missie om u een zo comfortabel mogelijk verblijf in ons centrum te geven.

Dialysecentrum Ravenstein Dialysecentrum Ravenstein Vakantiedialyse

Ons personeel

Onze artsen zijn ervaren nefrologen, die zijn opgeleid als internisten in de universiteits-ziekenhuizen van Leiden, Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam of  Maastricht. Al onze dialyseverpleegkundigen zijn gecertificeerd volgens de Nederlandse wet. Voor meer informatie zie: ‘Wie werken er bij ons’.

Contact

We willen de best mogelijke zorg aanbieden gedurende uw verblijf in ons centrum en daarom vragen we u twee weken voor uw geplande verblijf contact met ons op te nemen. Aangezien we uw medische en dialyse gegevens nodig hebben, willen we u vragen uw vakantieplannen met uw dokter te bespreken en hem/haar te vragen om bovenstaande informatie naar ons te sturen via het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 0486-417120 (fax: 0486-417129).

Nabijgelegen steden

’s Hertogenbosch 31 km
Nijmegen 23 km
Oss 16 km
Eindhoven 50 km

Nabijgelegen vliegvelden

Eindhoven Airport: 52 km. Reistijd met de auto: 36 min.
Amsterdam Airport (Schiphol): 118 km. Reistijd met de auto: 73 min.
Airport Weeze (Flughafen Niederrhein, Duitsland): 64 km. Reistijd met de auto: 49 min.

Links

Hotels
Hotel de Keurvorst, Marktstraat 14, Ravenstein
Afstand tot Dialysecentrum Ravenstein: 950 meter;
Reistijd: 4 minuten met de auto.
www.keurvorst.nl

Hotel Central, Burg Loeffplein 98, Den Bosch
Speciaal arrangement voor hemodialyse patiënten in ons centrum!
Afstand tot Dialysecentrum Ravenstein: 32 km;
Reistijd: 27 minuten met de auto.
www.hotel-central.nl

Sanadome Hotel & Spa, Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen (024-3597200)
Afstand tot Dialysecentrum Ravenstein: 17 km.
Reistijd: 19 minuten met de auto.

Bungalows
Bed and breakfast
Campings
Café en restaurants
Groepsaccomodaties

Herperduin vakantiepark
Schaijkseweg 12, Herpen
Afstand tot Dialysecentrum Ravenstein: 5 km
Reistijd: 10 minuten met de auto.

Contact

Mocht u vragen hebben, neem dan alstublieft contact met ons op.
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0486-417120
of fax: 0486-417129.

Dialysecentrum Ravenstein
De Verver 1e
5371 MZ Ravenstein
Nederland

ZKN Keurmerk